Barion Pixel
Betelt
Könnyű
straighten 4 km
schedule 3 óra
7 500 Ft/fő
event
2024.05.25. Szo
Vannak még szabad helyek.
place
local_bar
Bár
outdoor_grill
Grill
fastfood
Büfé
wc
Mosdó
water_drop
Vízvételi lehetőség
shower
Zuhanyzó
local_parking
Parkoló
charging_station
Telefontöltés
wifi
WIFI

SUP Yoga Tokajban

surfing self_improvement

SUP és Jóga - tökéletes kombináció ahhoz, hogy kikapcsolódj, mozogj, és feltöltödj egyszerre. Mindezt a nyugodt vízű csodálatos Bodrogon, Tokajban.

Leírás

A Program során a csoport egyik fele SUP-al elmegy a Bodrogzug kapujához, és onnan visszaeveznek a kiindulási pontra. Ez nagyjából 40-50 perc alatt teljesíthető táv, mindeközben a csoport másik fele a SUP Jóga platformhoz kiköt és egy óra alatt Jógaokatatóval vezetett órán vesz részt. Ezután a két csoport cserél és aki evezett jógázik, aki jógázik az evez kicsit. A program minden elemében kezdőknek is ajánlott, de tudásszinttől függetlenül is mindenkinek ajánljuk, hiszen egy kikapcsolódást és egyben feltöltést jelent a program.

Fontos tudnivalók

A vízitúrák nehézsége: A vízitúrán való részvételhez úszástudás szükséges. Túráinkon 12 éves kortól vehettek részt, gyermekbarát túra esetén már 6 éves is. A túrákon hajónként egy darab vízhatlan zsákot biztosítunk, melybe a telefont, személyes iratokat, pénztárcát meg lehet óvni az elázástól. A túrák átlagos erőnléttel teljesíthetők, út közben több megállót és pihenőpontot is beiktatunk. 

Vízitúra tapasztalat: Túravezetőink minden túra előtt tartanak egy evezéstechnikai bemutatót és egy biztonsági eligazítást. Itt elmagyarázzák az eszközök használatát és a legfontosabb tudnivalókat. Túráink kezdők számra is teljesíthetők, igyekszünk oktatni és segíteni a tapasztalattal még nem rendelkezőket.

Vízitúra felszerelés: A túrákhoz mentőmellényt és evezőlapátot biztosítunk minden résztvevő számára. Szabad mozgást lehetővé tévő, strapabíró és gyorsan száradó túraöltözet és egy szandál vagy papucs viselése javasolt. Változékony idő esetére készíts be egy esőkabátot, nap ellen pedig sapká, szemüveget és naptejet, illetve nyáron szúnyogriasztót ;)  Fontos, hogy minden túrára készüljetek folyadékkal, lehetőleg vízzel. 

Jelentkezési és lemondási feltételek: A túra árát a jelentkezéskor zárolja a számládon a Barion. A túrát az indulás előtt 7 naptári nappal tudod lemondani, ebben az esetben a teljes összeg feloldásra kerül. A túra napján a Barion levonja a számládról a túra összegét, ha a túra a szervező által kerül lemondásra (árvíz, időjárási körülmények, balesetveszély) akkor a túra ára természetesen feloldásra kerül.

Időrend
Találkozó a Tokaji Vízitúra Központban (TVK)13:30
Indulás a vízre14:00
Sup jóga platformon az óra kezdete14:15
SUP Jóga vége15:15
Bodrogzug kapuja (odaevezéssel)15:45
Kikötés a stégen a TVK-nál 16:30-ig
Túra vége16:45