Barion Pixel

Partnereinknek

Legyél a partnerünk!

Országos elérésű weboldalunk, és könnyen kezelhető Barionos és SZÉP kártyás fizetési rendszerünk már bizonyított. Hirdesd meg nálunk túráidat, bérelhető eszközeidet, mi pedig levesszük az adminisztrációs és marketing terhet rólad, hogy csak a túravezetéssel és bérbeadással foglalkozhass. 

Az együttműködéshez vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj emailben: agoston.straub@sportoutdoor.hu 

Víziónk

Meghatározó piaci szereplőként összekötjük az aktív élményekre vágyókat, a szolgáltatókkal. A legfontosabb számunkra a magas minőség minden területen, ezáltal az elégedett és visszatérő túrázók, utasok, bérlők, valamint a könnyedén, hatékonyan működő partnerek. A felhasználóink könnyedén kereshetnek, és fizethetnek az oldalon keresztül, minden információ rendelkezésükre áll, és így maximális ügyfélélményben részesülnek. 

Missziónk 

A SportOutdoor weboldalán keresztül a túraszervezők és szolgáltatók értékesíthetik saját outdoor programjaikat és bérelhető eszközeiket. Fontos számunkra, hogy a UX és UI trendeknek megfelelően, fejlesszük az oldalunkat. Küldetésünk az aktív életmód népszerűsítésén túl a természeti értékek közvetítése, és a környezeti nevelés. 

Írj nekünk emailt, és hirdesd nálunk a túrádat már holnap!
agoston.straub@sportoutdoor.hu