Barion Pixel
Betelt
Könnyű
straighten 1 km
schedule 2 óra
5 500 Ft/fő
event
2024.06.22. Szo
Vannak még szabad helyek.
place
Zamárdi Vízisport Bázis
fastfood
Büfé
wc
Mosdó
water_drop
Vízvételi lehetőség
shower
Zuhanyzó
local_parking
Parkoló
home_repair_service
Csomagmegőrzés
charging_station
Telefontöltés

SUP jóga Zamárdiban

surfing self_improvement

A SUP jóga egy egészen új megvilágításba helyezi a jóga fogalmát. Egyszerre átmozgató és relaxáló program, mindez páratlan környezetben a Balatonon. 

Az ászanák a vízen egyensúlyozva nagyobb koncentrációt igényelnek, ugyanakkor az óra végi meditáció során a természetközelség, a ringatózó víz, vízcsobogás hatására sokkal könnyebben tudjuk kiüríteni az elménket.

Az óra kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. 

Útvonal 

Zamárdi Vízisport Bázis - jóga sziget - Zamárdi Vízisport Bázis

Időrend
Találkozó a Bázison18:45
Vízre szállás, jóga sziget elfoglalása18:50
Jóga kezdete19:00
Jóga vége20:00
Partra szállás20:15
Fontos tudnivalók

A program nehézsége: A programon való részvételhez úszástudás szükséges. A programon 12 éves kortól vehettek részt. A program során darab vízhatlan zsákot biztosítunk - melybe a telefont meg lehet óvni az elázástól -, hogy a végén a csodálatos naplementés fotókat elkészítsétek. A program átlagos erőnléttel teljesíthető, teljesen kezdőknek is ajánlott.  

Felszerelés: Időjárásnak megfelelő, szabad mozgást lehetővé tévő, strapabíró és gyorsan száradó öltözet viselése javasolt. A Bázison öltöző rendelkezésre áll. Érdemes sapkát, naptejet bekészíteni.  

Jelentkezési és lemondási feltételek: A túra árát a jelentkezéskor zárolja a számládon a Barion. A túrát az indulás előtt 7 naptári nappal tudod lemondani, ebben az esetben a teljes összeg feloldásra kerül. A túra napján a Barion levonja a számládról a túra összegét, ha a túra a szervező által kerül lemondásra (árvíz, időjárási körülmények, balesetveszély) akkor a túra ára természetesen feloldásra kerül.

45