Barion Pixel
Betelt
Könnyű
straighten 20 km
schedule 7 óra
149 000 Ft/fő
event
2024.09.21. Szo - 09.28. Szo
Vannak még szabad helyek.
place
fastfood
Büfé
restaurant
Étterem
wc
Mosdó
water_drop
Vízvételi lehetőség
shopping_cart
Bolt a közelben
local_parking
Parkoló

Kezdő kajakos csavargás Korfun

kayaking

Kezdő kajakosok, tengerimádók, tömegkerülők, egész nyáron gyerekre vigyázók figyelmébe! Szeptember.......MERT MEGÉRDEMILTEK! (még jóidő van, de túrista már alig). 7 napot kajakozunk a meseszép Korfun, lassan együtt haladva segítve egymást, nézünk meg tengeri barlangokat, különleges alakú sziklatornyokat, homokos partokat, elhagyott épületeket, tengeri naplementéket. Mindenben mindenkit segítünk ez egy Kezdő túra!!

Sátrazni fogunk, magunknak főzőcskézünk, nem a napi távok leküzdése a cél, hanem a teljes kikapcsolódás, egy új életforma felfedezése, csend, nyugalom megtapasztalása a tengeren. Ez egy nomád túra, de minden nap lesz lehetőség egy finom kávé elfogyasztására, bevásárlásra, étteremre, akinek erre van szüksége.

A túradíj tartalmazza: tengeri kajakok, úszást segítő mellény, hullámkötény, vízhatlan zsákok bérleti díját, helyszínre szállítását, és a túravezetést

Utazás lehet egyénileg repülővel, vagy előzetes egyeztetés esetén velünk is.

A túra minimum 5 maximum 10 fő részvételével indul.

Az evezés, során, a kikötőtől Korfu északi része felé indulunk, az útvonal nagyban függ a túrázók erőnlététől, illetve az időjárástól, így pontos útvonalat, megadni nem, lehet.