Barion Pixel
Betelt
Könnyű
straighten 3 km
schedule 2 óra
7 500 Ft/fő
event
2025.01.01. Sze
Vannak még szabad helyek.
place

Sárkányhajós kaland

rowing

Céges csapatépítő tréningek vagy baráti társaságok számára ideális program a Tokaji Vízitúra Központban(Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5.) bérelhető sárkányhajó. 10 fő számára nyújt kényelmes ülőhelyet a széles, biztonságos hajótípus, melyhez bérlés esetén kormányost is biztosítunk.

Túra leírás

A sárkányhajót együtt teszi vízre a csapat, majd evezéstechnikai oktatás következik – meg kell tanulnunk az evezés ütemét összehangolni – ez elsőre könnyűnek hangzik, de az oktatás mindenképp tartogat néhány vidám pillanatot. A Bodrog lassú és biztonságos folyó, így bátran túrázhatunk rajta csapattal, de a túravezető-kormányos személye is garantálja a biztonságot. Felejthetetlen élmény lesz, amikor az egész csapat azonos ütemre húzza a lapátot, meglepő sebességet és egyedül álló egység-élményt elérve. Ha már ráéreztünk a sárkányhajózásra, alig akarjuk majd abbahagyni a túrát – menjünk nyugodtan még egy kört!

A vízitúra ára tartalmazza a felszerelésbérlést(sárkányhajó evezőlapát, mentőmellény, kötelező felszerlés), a túravezetést, a biztonságtechnikai oktatást díját is.

Útvonal

Tokaji Vízitúra Központ - Lebuj kanyar - (Csoportfüggő további útvonal) - Tokaji Vízitúra Központ

Időrend
Találkozó9.00
Indulás10.00
FordulásTőletek függ :)
Visszaérkezés a Tokaji Vízitúra KözpontbaEz is!
Fontos tudnivalók

A vízitúrák nehézsége: A vízitúrán való részvételhez úszástudás szükséges. Túráinkon 12 éves kortól vehettek részt, gyermekbarát túra esetén már 6 éves is. A túrákon hajónként egy darab vízhatlan zsákot biztosítunk, melybe a telefont, személyes iratokat, pénztárcát meg lehet óvni az elázástól. A túrák átlagos erőnléttel teljesíthetők, út közben több megállót és pihenőpontot is beiktatunk. 

Vízitúra tapasztalat: Túravezetőink minden túra előtt tartanak egy evezéstechnikai bemutatót és egy biztonsági eligazítást. Itt elmagyarázzák az eszközök használatát és a legfontosabb tudnivalókat. Túráink kezdők számra is teljesíthetők, igyekszünk oktatni és segíteni a tapasztalattal még nem rendelkezőket.

Vízitúra felszerelés: A túrákhoz mentőmellényt és evezőlapátot biztosítunk minden résztvevő számára. Szabad mozgást lehetővé tévő, strapabíró és gyorsan száradó túraöltözet és egy szandál vagy papucs viselése javasolt. Változékony idő esetére készíts be egy esőkabátot, nap ellen pedig sapká, szemüveget és naptejet, illetve nyáron szúnyogriasztót ;)  Fontos, hogy minden túrára készüljetek folyadékkal, lehetőleg vízzel. 

Jelentkezési és lemondási feltételek: A túra árát a jelentkezéskor zárolja a számládon a Barion. A túrát az indulás előtt 7 naptári nappal tudod lemondani, ebben az esetben a teljes összeg feloldásra kerül. A túra napján a Barion levonja a számládról a túra összegét, ha a túra a szervező által kerül lemondásra (árvíz, időjárási körülmények, balesetveszély) akkor a túra ára természetesen feloldásra kerül.