Barion Pixel
Betelt
Könnyű
straighten 1 km
schedule 2 óra
6 000 Ft/fő
place
Balatonfüred
local_bar
Bár
fastfood
Büfé
wc
Mosdó
water_drop
Vízvételi lehetőség
shower
Zuhanyzó
hotel
Szállás
local_parking
Parkoló

SUPlemente jóga Balatonfüreden

surfing self_improvement

Lélegezd át magad egy nyugodtabb tudatállapotba a naplemente színeivel megfestett Balatonon! Az órához nem szükséges SUP-os és jógás tapasztalat, csak egy kis nyitottság és magabiztos úszás. 

Túra leírása

Mire számíthatsz? Az órához a SUP deszkát biztosítjuk számodra. A balatonfüredi kikötőből kievezünk a Tihanyi félsziget felé és a nádas környékén választunk egy nyugodt helyet, ami az ideiglenes jógastúdiónk lesz. Összekötjük a deszkákat, ráhangolódunk a légzésünk és a Balaton vízének áramlására. Egy könnyed, mégis kihívást jelentő gyakorlásra számíthatsz, hiszen a vízen egy lefele néző kutya is egyensúlygyakorlattá válik. Az órát relaxációval zárjuk, majd a naplementében visszalapátolunk a kikötőbe. 

 

Az ár tartalmazza a SUP-ok, lapátok, mentőmellények bérleti díját és a szakképzett oktatót. 

Időrend és útvonal

Útvonal: Kékszalag PORT – Balatonfüredi öböl – Kékszalag PORT

Időrend:

Találkozó a Kékszalag Port kajak-kenu pontnál18:00
Átöltözés, vízreszállás, indulás 18:20
Vízi jógastúdiónk elfoglalása18:45
Óra vége 19:45
Visszaérkezés a Kékszalag Port kikötőbe20:00
Fontos tudnivalók

A vízitúrák nehézsége: A vízitúrán való részvételhez úszástudás szükséges. Túráinkon 12 éves kortól vehettek részt, gyermekbarát túra esetén már 6 éves is. A túrákon hajónként egy darab vízhatlan zsákot biztosítunk, melybe a telefont, személyes iratokat, pénztárcát meg lehet óvni az elázástól. A túrák átlagos erőnléttel teljesíthetők, út közben több megállót és pihenőpontot is beiktatunk. 

Vízitúra tapasztalat: Túravezetőink minden túra előtt tartanak egy evezéstechnikai bemutatót és egy biztonsági eligazítást. Itt elmagyarázzák az eszközök használatát és a legfontosabb tudnivalókat. Túráink kezdők számra is teljesíthetők, igyekszünk oktatni és segíteni a tapasztalattal még nem rendelkezőket.

Vízitúra felszerelés: A túrákhoz mentőmellényt és evezőlapátot biztosítunk minden résztvevő számára. Szabad mozgást lehetővé tévő, strapabíró és gyorsan száradó túraöltözet és egy szandál vagy papucs viselése javasolt. Változékony idő esetére készíts be egy esőkabátot, nap ellen pedig sapká, szemüveget és naptejet, illetve nyáron szúnyogriasztót ;)  Fontos, hogy minden túrára készüljetek folyadékkal, lehetőleg vízzel. 

Jelentkezési és lemondási feltételek: A túra árát a jelentkezéskor zárolja a számládon a Barion. A túrát az indulás előtt 7 naptári nappal tudod lemondani, ebben az esetben a teljes összeg feloldásra kerül. A túra napján a Barion levonja a számládról a túra összegét, ha a túra a szervező által kerül lemondásra (árvíz, időjárási körülmények, balesetveszély) akkor a túra ára természetesen feloldásra kerül.