Barion Pixel
Betelt
Közepes
straighten 11.5 km
schedule 2 óra
12 500 Ft/fő
place more_vert flag
Budapest
Budapest
fastfood
Büfé
restaurant
Étterem
wc
Mosdó
water_drop
Vízvételi lehetőség
local_parking
Parkoló
home_repair_service
Csomagmegőrzés
wifi
WIFI

Budapest átevezés

rowing

Itt aztán készíthetsz képeket, szelfit és olyan szögből láthatod Európa egyik legszebb fővárosát, ahogyan csak kevesen. A Dunán egy kenuban ülve a sodrás segítségével megyünk a STOPPER állóhajótól(Budapest, Latorca utca 2.) a Kopaszi-gátig, de bevállalós csapatoknak ezt a túrát a zsilipezéssel együtt a Kolonics sporttelepig is elvisszük. 

Útvonal

Bp. STOPPER - Margit sziget északi spicc - Margit híd - Lánchíd - Erzsébet híd - Szabadság híd - Petőfi híd - Rákóczi híd - Kopaszi gát (öböl) / VAGY Zsilipezés - Ráckevei Soroksári Duna - Kolonics György Vízisport Központ

Időrend
Találkozó a STOPPER-nél9.00
Inudlás a STOPPER-től9.40
Érkezés a zsiliphez10.50
Zsilipezés11.00
Kiszállás a Kolonics telepen11.50
Túra vége12.00
Fontos tudnivalók

A vízitúrák nehézsége: A vízitúrán való részvételhez úszástudás szükséges. Túráinkon 12 éves kortól vehettek részt, gyermekbarát túra esetén már 6 éves is. A túrákon hajónként egy darab vízhatlan zsákot biztosítunk, melybe a telefont, személyes iratokat, pénztárcát meg lehet óvni az elázástól. A túrák átlagos erőnléttel teljesíthetők, út közben több megállót és pihenőpontot is beiktatunk. 

Vízitúra tapasztalat: Túravezetőink minden túra előtt tartanak egy evezéstechnikai bemutatót és egy biztonsági eligazítást. Itt elmagyarázzák az eszközök használatát és a legfontosabb tudnivalókat. Túráink kezdők számra is teljesíthetők, igyekszünk oktatni és segíteni a tapasztalattal még nem rendelkezőket.

Vízitúra felszerelés: A túrákhoz mentőmellényt és evezőlapátot biztosítunk minden résztvevő számára. Szabad mozgást lehetővé tévő, strapabíró és gyorsan száradó túraöltözet és egy szandál vagy papucs viselése javasolt. Változékony idő esetére készíts be egy esőkabátot, nap ellen pedig sapká, szemüveget és naptejet, illetve nyáron szúnyogriasztót ;)  Fontos, hogy minden túrára készüljetek folyadékkal, lehetőleg vízzel. 

Jelentkezési és lemondási feltételek: A túra árát a jelentkezéskor zárolja a számládon a Barion. A túrát az indulás előtt 7 naptári nappal tudod lemondani, ebben az esetben a teljes összeg feloldásra kerül. A túra napján a Barion levonja a számládról a túra összegét, ha a túra a szervező által kerül lemondásra (árvíz, időjárási körülmények, balesetveszély) akkor a túra ára természetesen feloldásra kerül.